Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Kalevalainen rieha ja vuosikokous 28.2.

Vuosikokous oli tänä vuonna avoin koko lippukunnalle ja varsinkin vanhemmat olivat tervetulleita. Vanhempia saapuikin paikalle runsain määrin mikä olikin todella huippua. Näin saimme uusia näkökulmia ja keskustelimme tärkeistä koko lippukuntaa koskevista asioista. Saimme jopa lippukunnan hallitukseen vanhempien edustajan! Vuosikokouksessa hallitukseen ja toimihenkilöiksi valitut löytyvät hallitus– ja johtajat-sivuilta.

Vuosikokouksen jälkeen siirryimme kololle, jonne saapui vielä lisää osallistujia. Ohjelmassa oli ulkona suoritettava salapoliisi tehtävä, jonka avulla saatiin selville salainen juhlapaikka. Salapoliisi tehtävän jälkeen kololla oli tarjolla kaakaota ja pullaa. Lisäksi Karhut-joukkue antoi seikkailijalupauksensa!

Karhujen seikkailijalupauksenanto

Karhujen seikkailijalupauksenanto

InstagramCapture_b8aaad71-d3e5-4d95-adab-0d1c5428ded5

Lippukuntalaisia ja vanhempia kaakaolla

Kommentointi on suljettu.