Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Aikuiset

Hei aikuiset partiolaiset ja lasten vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja mummit!

Tiesithän, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa partioharrastusta tai palata sen pariin vuosikymmenienkään jälkeen. Tule mukaan aikuisten omaan Mäyrä-vartioon! Mäyrä-vartiosta saat lisätietoja Viiviltä viivi@hkpt.fi tai Anikselta anis@hkpt.fi.

Vanhemmat ja lähipiiri olette aina tervetulleita mukaan osallistumaan tapahtumiin, retkille sekä leireille nauttimaan ulkoilmasta ja iloisesta seurasta.

Lisäksi otamme apua vastaan vaikkapa vain kerran vuodessa – tule saattajaksi sudenpentujen päivätapahtumaan, käy kaupassa hankkimassa retken ruokatarpeet, tai kokkaa yhden leiripäivän ruoat  – ihan pienestäkin on suurta iloa lippukuntalaisille ja toivottavasti myös auttajalle itselleen. Joskus tarvitsemme sairastuneelle ryhmänjohtajalle sijaisen ja kerran vuodessa on mahdollisuus ottaa munkinpaistajan rooli lippukunnan perinteisessä vappumyyjäisissä Korkeavuorenkadulla.

Listan mitä erilaisimmista pienistä auttamistehtävistä löydät täältä. Ilmianna itsesi lapsesi ryhmänjohtajalle tai tapahtumasta vastaavalle 🙂

Liity aikuisten ryhmään Facebookissa ja seuraa Helsingin Kalevan Poikia ja Tyttöjä Facebookissa ja Instagramissa.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s