Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Ilmoittautuminen tapahtumiin

Ilmoittautuminen partiotapahtumiin tapahtuu ulkoisen linkin kautta käyttäen partion jäsentunnuksia. Ilmoittautuminen on sitova. Klikattuasi ilmoittautumislinkkiä aukeaa sinulle joko kirjautumissivu tai mahdollisesti (jos selaimesi muistaa kirjautumisesi) tapahtuman ilmoittautumissivu.

Kirjaudu Kuksaan

Jäsen! Kirjaudu jäsentunnuksillasi (PartioID). Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia jäsenrekisteri Kuksaan, katso ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen.

Huoltaja! Huoltajien tulee aina kirjautua palveluun ilmoittaakseen huollettaviaan tapahtumiin omilla huoltajatunnuksillaan. Ei siis huollettavan tunnuksilla. Huoltaja, oletko rekisteröitynyt partiorekisteri Kuksaan? Mikäli et ole, katso ohjeet.

Mitä eroa on jäsennumerolla ja huoltajanumerolla? Tämä ja muut usein kysytyt kysymykset Kuksasta löydät täältä

Tapahtuman ilmoittautumislomake

Kirjautumisen jälkeen sinulle avautuu tapahtuman ilmoittautumislomake. Näet tapahtumatietoja, ajankohdan ja muuta infoa alkuteksteissä.

  1. Tarkista, että olet ilmoittautumassa oikeaan tapahtumaan.
  2. Valitse ilmoitettava henkilö – Osallistujan valinta. Pudotusvalikossa näkyy kaikki ne henkilöt, jotka voit ilmoittaa tunnuksillasi tähän tapahtumaan. Valitse ilmoitettava henkilö listasta.
  3. Tarkista, että kaikki yhteystiedot ovat oikein. Pääset muokkaamaan ilmoitettavan henkilön yhteystietoja Muokkaa –linkistä. Näkymä muuttuu hiukan. Pääset nyt muokkaan tietoja. Muista tallentaa tekemäsi muutokset Tallenna henkilö –linkistä.
  4. Tapahtuman maksut. Osaan kohdista liittyy maksuja. Maksut ovat joko pakollisia tai jossain tapauksissa voit valita lisäpalveluita, kuten kuljetuksia ja ohjelmapaketteja.
  5. Muut kysymykset kuten Ruokavaliot ja Allergiat. Muihin kysymyksiin ei liity rahaa, mutta niillä pyritään määrittelemään erilaisia asioita. Kysymykset voivat olla myös pakollisia.
  6. Avoimet kysymykset kuten Erikoistaidot. Näihin ei ole määritelty vastausvaihtoehtoja, joten voit vasta niihin omin sanoin.
  7. Lomakkeen lopussa on Laske kokonaishinta-painike, jota klikkaamalla näet kokonaishinnan.
  8. Ilmoittautuminen on valmis vasta kun klikkaat Ilmoittaudu-painiketta.

Isommissa tapahtumissa kuten leireissä lomakkeella voi olla pitkiäkin kysymyssarjoja ja osa kysymyksistä saattaa näkyä vasta valittuasi (täpättyäsi) tietyn kohdan. Pyrimme siihen, että emme kysy turhia tietoja, joten täytä ilmoittautumistiedot aina huolella ja todenmukaisesti.

Saat ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Saat myös ilmoituksen, mikäli olet päätynyt varasijalle. Tapahtumasta osaa kertoa lisätietoja parhaiten järjestäjä tai oma partiojohtaja lippukunnassa.

Ilmoittautumistietojen muokkaaminen

Usein on mahdollista käydä muokkaamassa ilmoittautumislomakkeella antamiasia tietoja. Se tapahtuu seuraavasti: (1) Kirjaudu Kuksaan; (2) Valitse sivun oikeassa ylälaidassa Siirry henkilön tietoihin. Huoltaja! Löydät omien henkikötietojen kautta huollettavasi tiedot; (3) Valitse Tapahtumat-välilehti; (4) Valitse tapahtuman rivin lopusta Muokkaa; (5) Tee haluamasi muutokset ja lopuksi (5) Tallenna.

Osallistumismaksut ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme tapahtuma- tai retkimaksusta laskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Näin myös siinä tapauksessa, että joudut perumaan osallistumisen. Huomioithan, että tapahtuman järjestäjä viimeistelee suunnitelmat, hankkii tarvikkeet ja tilaa muonatarpeet ilmoittautuneiden määrän perusteella ilmoittautumisen päättymisen jälkeen. Kustannuksia aiheutuu siten myös pois jäävän henkilön osalta.

Mikäli sairastuminen estää osallistumisen, voit kysyä hyvitystä omasta vakuutuksesta tai partiovakuutuksesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/