Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Ilvekset

Ilvekset on syksyllä 2019 toimintansa aloittanut 2012-vuonna syntyneiden sudenpentulauma täynnä energiaa! Laumaa johtavat Fanny eli Mummo, Reetta eli Saukko ja Anna eli Sunde. Kokoukset maanantaisin klo 17–18.

Hiljaa hiipii Ilvekset, reippaat ja iloiset!

Laumamme kokoontuu kolorakennuksen sisäpihalla (pääsy Korkeavuorenkatu 10 kadun puolelta mustasta portista). Sieltä siirrymme jatkamaan kokousta kololla tai pihalla. Sisäpihalta myös tullaan hakemaan lapsia kokousten jälkeen, ellei toisin sovita. Partiossa puuhaamme ja leikimme paljon ulkona, joten ulkovaatteet säällä kuin säällä on hyvä olla varusteena.

Lauman asioista viestitään vanhemmille tarkoitetussa WhatsApp-ryhmässä. Mikäli lapsesi on laumassa, etkä ole vielä ryhmässä, ota yhteyttä! Whatsapissa voi tulla tarkempaa infoa päivän kokouksesta ja akuuteissa sairaustapauksissa peruutukset. Jaamme tietoa toiminnasta tarvittaessa myös lasten mukana jaettavien kirjeillä tai sähköpostilla – kannattaa siis varmistaa, että partion jäsentiedoista löytyy toimivat sähköpostiosoitteet. Lippukunnan kuulumisia kannattaa seurata myös verkkosivuilta tai lippukunnan somekanavista.

Mikäli lapsi ei pääse kokoukseen tai tulee jostain syystä myöhässä, ilmoitathan mahdollisimman pian ryhmänjohtajille tai ryhmän WhatsAppissa. Emme päästä lapsia lähtemään yksin kokouksesta, ellei toisin ole sovittu, joten sovithan kotiinlähdöstä tarvittaessa erikseen ryhmänjohtajien kanssa.

Laumassa on jo yli kymmenen reipasta sudenpentua. Tiedustelethan mahdollisia vapaita paikkoja suoraan johtajilta:

Fanny Syrjänen, fanny@hkpt.fi, 044 262 66 26
Reetta Lahtinen, reetta@hkpt.fi, 040 054 87 64
Anna Suntio, sunde@hkpt.fi, 040 747 32 50

TÄRKEÄÄ: Jäsenhakemus tulee tehdä https://hkpt.org/jaseneksi/ sivulta löytyvien ohjeiden avulla. Toimintaan voi käydä tutustumassa, mutta esimerkiksi päiväretkelle ei voi osallistua ilman jäsenyyttä.