Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Toiminta

Partiolippukunta Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt ry:n toimintaa organisoivat vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset partiolaiset. Partiotoimintaan kuuluvat viikottaiset kokoontumiset sekä tapahtumia, retkiä ja leirejä. Kouluaikaan retket ajoittuvat viikonloppuihin; loma-aikoina pidemmät leirit saattavat kestää jopa viikon tai kaksi. 14-vuotiaasta alkaen on mahdollisuus päästä mukaan partion kansainvälisille maailman jamboree -leireille, joita järjestetään neljän vuoden välein.

Viikkokokouksissa opetellaan partiotaitoja, joita retkillä ja leireillä sitten päästään hyödyntämään. Partio-ohjelma on suunniteltu nousujohteiseksi, joten jokaiselle ikäkaudelle on omaa hauskaa ja kiinnostavaa tekemistä. Ja mukaan voi pyytää kavereita missä vaiheessa tahansa! Myös aikuisena voi palata tai aloittaa partioharrastuksen joko aikuisten omassa Mäyrä-vartiossa tai muussa pestissä. HKPT:ssä huoltajat ovat myös tervetulleita osallistumaan retkille ja tapahtumiin.

Parhaat partiomuistot ja syvimmät ystävyyssuhteet syntyvät usein retkillä ja leireillä – kannustathan lastasi osallistumaan mahdollisimman moniin tapahtumiin. Perheen lomamatkoja suunnitellessa kannattaa huomioida myös lippukunnan tapahtumakalenteri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s