Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Jäseneksi

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Kalevan Poikiin ja Tyttöihin ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet. Lue lisää partiotoiminnasta täältä. Partiolaisten vanhemmat, isovanhemmat ja kummit tervetuloa mukaan retkille tai ajoittain apuun HKPT Aikuisten joukossa. 

Tiesithän, että partio toimii vapaaehtoisten partiolaisten voimin. Sudenpentuikäisten johtajat ovat aikuisia tai melkein aikuisia – tule mukaan! Perehdytämme ja koulutamme tehtävään ja saat johtajaparin. Tavoitteenamme on aloittaa uusi ekaluokkalaisten sudenpentulauma joka syksy ja tämä onnistuu vain, kun aikuisia on riittävästi. Kysy lisää anis(o)hkpt.fi tai tarjoudu suoraan lapsesi ryhmänjohtajalle apulaiseksi. Virkistystakuu.

Miten mukaan toimintaan?

1) Ota yhteyttä ja tiedustele vapaata paikkaa

  • Sudenpennut eli 7-9 vuotiaat, Iina Paronen p. 050 5501399
  • Seikkailijat eli 10-12 vuotiaat, Anis Virrantaus p. 040 5155311
  • Tarpojat eli 13-15 vuotiaat, Anis Virrantaus p. 040 5155311
  • Samoajat eli 15-17 vuotiaat, Viivi Ali-Löytty p. 040 776 9040
  • Vaeltajat 18-22 vuotiaat, Viivi Ali-Löytty p. 040 776 9040
  • Aikuiset, yli 22-vuotiaat, Viivi Ali-Löytty p. 040 776 9040

Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@hkpt.fi. Ryhmien kokoontumisajat löydät täältä. Jos sovit ryhmänjohtajan kanssa, että lapsi tulee ensin tutustumaan, kerro ryhmänjohtajalle lapsen koko nimi sekä huoltajien yhteystiedot. Voit käyttää tätä yhteystietolomake

2)  Ilmoittaudu ja rekisteröidy partion asiointipalvelussa

Kun olet saanut vahvistuksen paikasta ryhmänjohtajalta, toimi seuraavasti: (1) Mene osoitteeseen www.partio.fi/liity (2) Etsi lippukunnaksi Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt. (3) Valitse Rekisteröidy huoltajaksi -linkki ja täytä lomake. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet jatkoon. (4) Mene seuraavaksi osoitteeseen asiointi.partio.fi ja valitse Rekisteröidy ja käytä sähköpostissa kerrottua jäsennumeroa sekä sähköpostiosoitettasi. (5) Kirjaudu asiointipalveluun ja lisää lapsesi tiedot Perhe-osiossa valitsemalla Lisää huollettava. (6) Lisättyäsi lapsen tiedot, hae hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta Tee jäsenhakemus. Valitse lippukunnaksi Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt, jonka löydät alasvetovalikosta. (7) Mikäli haet jäsenyyttä useammalle henkilölle, toista ohjeen kohdat 5 ja 6.

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Tietojen tallentamisen jälkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun, jossa sitten ilmoitat lapsen mukaan partiotoimintaan.

UUTTA! Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, kutsumaan lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja. Asiointipalvelusta löytyy myös jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.

Lapsen tietoihin ei tule kirjoittaa huoltajan omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jotka ovatkin jo huoltajan omissa tiedoissa. Jos lapsella ei ole vielä puhelinnumeroa voit käyttää esim. numerosarjaa 123456789. Lapsella ei tarvitse olla vielä omaa sähköpostiosoitetta.

Kuvauslupa tarkoittaa, että lippukunnan jäsentä saa kuvata partiotoiminnassa ja kuvia saa julkaista HKPT:n sähköisissä kanavissa. Kuvia voidaan joskus luovuttaa medialle tapahtumasta tehtävää juttua varten. Mikäli et halua antaa kuvauslupaa, kerro tästä lapsesi ryhmänjohtajalle sekä aina tapahtumailmoittautumisten yhteydessä. Tutustu partion tietosuojaselosteeseen täällä.

3) Maksa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu, kun lasku saapuu

Jäsenmaksu kalenterivuodelle on noin 65 euroa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten alueella. Jäsenmaksu sisältää Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet.

Kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Jäsenyyden myötä saat kotiisi Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehden.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset ja vuonna 2021 se on 46,50 euroa. Tähän maksuun ei sisälly partiolehtiä.

Perhepartiotoimintaan osallistuvien 4-6 vuotiainen III- jäsenmaksuluokka vuonna 2021 on 23,50 euroa.

Oletuksena lähetämme laskut sähköpostilla huoltajalle tai täysi-ikäiselle jäsenelle. Voit valita myös MobilePay (sinulla tulee olla MobilePay-tili) tai paperilaskun. Näiden lisäksi voit tehdä verkkopankkisi kautta verkkolaskutussopimuksen, joka ohittaa järjestelmässä olevan valinnan.

Kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa partiota. Niinpä voit tarpeen tullen hakea vapautusta jäsenmaksun maksamisesta. Huomaathan, että vapautus tulee anoa ennen  kuin saamasi jäsenmaksulasku erääntyy.  Näin haet jäsenmaksuvapautusta

Partiolaisella on toissijainen partiotapahtumia koskeva partiovakuutus LähiTapiolassa. Jäsenkortilla saa myös alennusta useista retkeilykaupoista.

Lippukunnan erillisen vuosijäsenmaksun sijaan HKPT retkille, leireille ja tapahtumiin maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä osallistumismaksu, jolla katetaan esimerkiksi ruokailukuluja, kämppävuokraa ja kuljetuksia. Esimerkiksi kahden yön viikonloppuretken maksu on tyypillisesti 30–35 euroa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s