Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Jäseneksi

Tule mukaan iloiseen joukkoomme! Kalevan Poikiin ja Tyttöihin ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet. Lue lisää partiotoiminnasta täältä. Partiolaisten vanhemmat, isovanhemmat ja kummit tervetuloa mukaan retkille tai ajoittain apuun HKPT Aikuisten joukossa.

Miten mukaan toimintaan?

1) Ota yhteyttä ryhmänjohtajaan ja tiedustele vapaata paikkaa

  • Sudenpennut eli 7-9 vuotiaat, Anis Virrantaus p. 040 5155311
  • Seikkailijat eli 10-12 vuotiaat, Anis Virrantaus p. 040 5155311
  • Tarpojat eli 13-15 vuotiaat, Viivi Ali-Löytty p. 040 776 9040
  • Samoajat eli 15-17 vuotiaat, Nana Honkasalo p. 040 753 2483
  • Vaeltajat 18-22 vuotiaat, Nana Honkasalon p. 040 753 2483
  • Aikuiset, yli 22-vuotiaat, Lauri Sankari p. 045 123 2826

Kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@hkpt.fi

Ryhmien kokoontumisajat löydät täältä. Jos sovitte, että lapsi tulee ensin tutustumaan, tuo lapsen ja huoltajien tiedot paperilla mukanasi vaikkapa tällä Yhteystietolomake 

2)  Täytä jäsenhakemus netissä

Kun olet saanut vahvistuksen vapaasta paikasta ryhmänjohtajalta, täytä jäsenhakemus netissä, ensin lapsen omat tiedot, sitten lisää huoltajan/huoltajien tiedot. Huom. lapsen tietoihin ei tule kirjoittaa huoltajan omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jotka kirjoitetaan vain huoltajan omalle lomakkeelle. Jos lapsella ei ole vielä puhelinnumeroa käytä esim. numerosarjaa 123456789. Lapsella ei tarvitse olla vielä omaa sähköpostiosoitetta. Kaikki tiedot tallentuvat Suomen Partiolaiset ry:n jäsenrekisteriin ja niitä käsittelee HKPT:n jäsenrekisterinhoitaja.

Kun annat Kuksassa kuvausluvan tarkoittaa se, että lastasi (jäsenyyttä hakevaa henkilöä) saa kuvata partiotoiminnassa ja kuvia saa julkaista lippukunnan virallisissa kanavissa kuten HKPT:n nettisivuilla sekä somekanavissa. Kuvia voi myös luovuttaa medialle esim. sanomalehden partiotapahtumasta tekemään juttuun. Pääsääntönä partiossa on, että kuvassa olevien henkilöiden nimitieto ei kulje kuvien mukana.  Mikäli et halua antaa kuvauslupaa, kerrothan tästä lapsesi ryhmänjohtajalle sekä tapahtumailmoittautumisten yhteydessä.

3) Muista maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu, kun lasku kolahtaa postiluukustasi tai sähköpostiisi.

Jäsenmaksu on vuodelle 2020 on 64,50 euroa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten alueella. Jäsenmaksu sisältää sekä Suomen Partiolaisten että Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet. Kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Jäsenyyden myötä saat kotiisi valtakunnallisen Partio-lehden sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehden.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset ja se on vuonna 2020 on 46,50 euroa. Tähän maksuun ei sisälly partiolehtiä. Perhepartiotoimintaan osallistuvien uusi jäsenmaksuluokka (III-maksu) 4-6-vuotiaille vuonna 2020 on 23,50 euroa.

Partiolaisella on toissijainen partiotapahtumia koskeva partiovakuutus LähiTapiolassa. Jäsenkortilla saa myös alennusta useista retkeilykaupoista.

Lippukunnan erillisen vuosijäsenmaksun sijaan HKPT retkille, leireille ja tapahtumiin maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä osallistumismaksu, jolla katetaan esimerkiksi ruokailukuluja, kämppävuokraa ja kuljetuksia. Esimerkiksi kahden yön viikonloppuretken maksu on tyypillisesti 25-35 euroa.

Kaikilla lapsilla on oltava mahdollisuus harrastaa partiota. Niinpä voit tarpeen tullen hakea vapautusta jäsenmaksun maksamisesta. Huomaathan, että vapautus tulee anoa ennen  kuin saamasi jäsenmaksulasku erääntyy.  Näin haet jäsenmaksuvapautusta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s