Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Meill’ on paras meininki – syksyn tapahtumat partiossa

Kesästä jäi hienoja, lämpimiä muistoja – meill’ on (ehdottomasti) paras meininki!

Ryhmät aloittelevat aktiivista toimintaa ja lippukunnan yhteisiä tapahtumia ovat muunmuassa Tukijoukkojen oma koloilta 16.9. kololla, Urja-syysretki 20. – 21.9. Nuuksioon, ja lippukunnan nelivuotissynttärit 10.10. kololla. Syksyn 2014 tapahtumakalenterista löydät nämä ja kaikki muut tärkeät tapahtumat sekä päivämäärät, jotka on syytä laittaa kalenteriin.

Partio on siitä hauska harrastus, että metsään, retkille, ja tapahtumiin saa kutsua mukaan kaverin, äidin, isoisän tai vaikka kummin tai mumman. Osallistua voi kerran pari vuodessa, tai tulla mukaan vakituisemminkin. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa partiota.

Kaupungissa kuhisee,
HKPT lähenee.
Meidät kuulet varmasti,
meill’ on paras meininki!

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.