Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Hiiulihei! Veneretki ja kevätkauden päätös Käärmeluodoilla

käärmeluotoTule mukaan keväiselle veneretkelle kohti Käärmeluotoja! Ohjelmassa on kivoja meriseikkailuja, iltanuotio, itsetehtyä herkullista retkiruokaa ja muuta mukavaa. Lauantaina pääset kiitämään aalloille ribbiveneellä. Kuljetukset saareen ja takaisin hoidetaan busterilla.

Lähtö on lauantaina 17.5. klo 10 Lauttasaaren Länsiulapanniemestä (Lounaisväylän päästä) HKL-kesämajojen parkkipaikalta. Melko lähelle pääsee bussilla numero 20. Auto kannattaa pysäköidä Lounaisväylän tai muun lähikadun varteen. Parkkipaikka on täynnä mökkiläisten autoja.

Paluu on sunnuntaina 18.5. noin klo 16 samaan paikkaan

Hinta: 30 € maksetaan käteisellä tasarahana retkelle lähdettäessä.

Kevätkauden päätös ja kesäkauden avajaiset ovat sunnuntaina 18.5. grillailun ja kisailun merkeissä. Lähtö su klo 11.30 kesämajojen parkkipaikalta. Voit tulla myös omalla veneellä, jos haluat eli vanhemmat ja perheenjäsenet tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu Nanalle sähköpostitse nana@hkpt.fi keskiviikkoon 14.5. mennessä.

Mainitse ilmoittautuessasi seuraavat tiedot:

  • Nimi ja ryhmä
  • Huoltajan nimi ja puhelinnumero
  • Mahdolliset allergiat tms. mikä tulisi ottaa huomioon
  • Onko sinulla omat pelastusliivit? -> Jos ei ole, ilmoita painosi!
  • Sunnuntain kevään päätökseen ja kesän avajaisiin osallistuvat, heidän ruokavalionsa ja pelastusliivitarpeensa sekä venekyydin tarve.

Lisätiedot Nana Honkasalo 040 753 2483 / 09 2340 6222. Retkilappuja jaetaan ryhmille sähköpostitse sekä kokoontumisissa.

 

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.