Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Ilmoittaudu laskiaismäkeen 21.2. mennessä

pulkka2Pulkkaskabaa, kaakaota ja laskiaispullaa ja taattua vipinää tarjolla sunnuntaina 2.3. koko perheelle. Ota mukaan oma mäkikiiturisi tai lainaa kololta liukuri. Mikäli lunta ei ole, muuta ohjelmaa kololla. Aloitamme Joharin puistossa klo 13 ja lopuksi siirrymme sisälle laskiaispullien ääreen todistamaan sudenpentu- ja tarpojalupauksen antoa. Tervetuloa!

Ilmoittaudu 21.2. mennessä Anikselle tekstiviestillä 040 5155311, tai sähköpostitse anis (at) hkpt.fi. Kerro ilmoittautuessa partiolaisen ja ryhmän nimi sekä perheen osallistujamäärä. Ajoissa ennakkoon ilmoittautuneille riittää oma laskiaispulla.

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.