Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Pidetään se käynnissä!

1 kommentti

Nyt se on polkaistu käyntiin! Historian ensimmäinen HKPT tukijoukkojen ilta 28.1. oli onnistunut. Vaihdoimme ajatuksia partiosta, viestinnästä, tapahtumista, retkistä ja pesteistä, joista ensimmäiset hommat ovat sitten jo varattuina. Mahtavaa! Kaakao ja vaahtokarkit takkatulen ääressä oli mielettömän hyvä yhdistelmä. Opettelimme myös uuden taidon, kuten Johtiksissakin on tapana tehdä. Alun lämmittelyleikki oli myös hyödyllistä: Laurentzia tuntuu vieläkin reisissä.

Keväistä tukijoukkoiltaa odotellessa, tarvitsemme sinut:

  • Kaakaon- ja kahvinkeittäjä su 2.3. laskiaistapahtumaan (myös toinen pullanleipojan paikka vielä avoinna), jonka kesto 13-16.
  • Aikuinen mukaan sudenpentujen päiväretkelle la 15.3. Viikkiin
  • Kokki, kuski, tai vaikka apujohtaja metsäretkelle 4.-6.4. Nuuksioon. Osa- ja kokopäiväisiä hommia tarjolla. Retkelle saa myös tulla mukaan osallistumaan ihan koko ajaksi.
  • Kesäleirille mukaan kaikenlaisiin pieniin ja suurempiinkin saappaisiin. Tai osallistumaan. Leiri järjestetään viikolla 23 (noin 3.-8.6.) Repoveden kansallispuistossa.
  • Tarkemmat kevään tapahtumatiedot löydät Kalenterista
  • Kysy lisää Anikselta (anis (at) hkpt.fi )

 

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

One thought on “Pidetään se käynnissä!

  1. Pullanleipojat löytyneet, kiitos. Kahvinkeittoon tai tarjoiluavuksi (noin 3-15 väliseksi ajaksi) voi ilmoittautua 2.3. laskiaistapahtumaan.