Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Kojootin ulvonta kaikui Nokkosten retkellä

Tarpoja-vartio Nokkoset retkeili tammikuussa Mylliksellä Nuuksiossa. Myllis on Espoon Partiotuen omistama mukava  partiokämppä Myllyjärvellä. Nokkoset suosittelevat kämppää lämpimästi muillekin Kalevan Pojille ja Tytöille. Sisään mahtuu nukkumaan mukavasti enintään 17 partiolaista. Pihapiirissä on myös telttapaikkoja.

Viikonlopun kestosuosikki (varsinkin pimeään aikaan) oli Kojoottileikki. Kojootin ulvonta kaikui metsässä Nokkosten sinkoillessa taskulamppuineen kuusten katveessa. Myös muita ulkoleikkejä harrastettiin.

Retken teemana oli seikkailijasta tarpojaksi. Tutustuimme tarpojaohjelmaan, joka koostuu neljästä puolen vuoden ”tarposta”. Ensimmäiseksi tarpoksi valittiin selviytyminen. Tarppojen lisäksi ohjelmaan kuuluu myös ”pausseja”, joiden teeman liittyvät kasvuun ja aikuistumiseen.

Myöhään illalla karkki- ja sipsipussit rapisivat vielä ylälaverilla kikatuksen säestyksellä. Aamulla valmistauduttiin perheiden vierailuun mm. hakkaamalla polttopuita nuotiota varten.

Retken päätteeksi kanssamme nuotion äärelle tuli 2 isää, 2 äitiä ja 2 pikkusisarusta. Ohjelmassa oli sketsi, laululeikki, makkaranpaistoa sekä liekitettyjä vaahtokarkkeja. Lopuksi vielä kajautettiin Nokkosten upea huuto peukkupiirissä koko jengillä.

Mukana retkellä olivat Tiku, Campsu, Hiiri, Ilves, Liinus, Fregu, Aukku, Hiiru sekä vapari Peippo.

Erityiskiitos vielä Peipolle mahtavan herkullisista sapuskoista sekä kämpän siivouksesta!Kuva

Kommentointi on suljettu.