Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Puurojuhla järjestettiin taas perinteiseen tapaan

Helsingin Kalevan Poikien ja Tyttöjen perinteistä puurojuhlaa vietettiin Lucian päivänä 13.12.2013. Puuroa syömään saapui ennätykselliset 63 henkeä! Ohjelmassa oli perinteisten joululaulujen lisäksi Ulvovien susien lauluesitys, Karhujen Petteri Punakuono -esitys, Nokkosten sketsi sekä Vattujen tietovisa. Lisäksi Turskanaksut olivat kutsuneet joulupukin tonttuineen paikalle!

UIvovat Sudet antoivat puurojuhlassa partiolupauksen ensimmäistä kertaa. Juhlan tuntua lisäsivät myös erilaiset merkit ja palkinnot, joita lippukuntalaisille jaettiin vuoden uurastuksista ja opituista taidoista.

Lucia neitoineen kävi toivottamassa HKPT:lle perheineen rauhallista joulua, minkä jälkeen juhla huipentui joulupuuroon ja joulupukin vierailuun. Kiitos kaikille osallistuneille, tehdään vuoden 2014 tapahtumista yhtä onnistuneita kuin puurojuhlasta!

Kommentointi on suljettu.