Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Ilmoittaudu kesän hauskimmalle korpimatkalle: lippukuntaleiri Korpi’23 kutsuu

Helsingin Kalevan Poikien ja Tyttöjen lippukuntaleiri Korpi’23 on HKPT:n oma, kaikkien ikäkausien yhteinen metsäinen kesäleiri ihan korvessa. Leirillä yövytään ulkona teltoissa, rakennellaan, näperrellään ja tehdään asioita yhdessä lippukuntana, siis kokeillaan ihan uusia partiojuttuja. Ja tietenkin myös syödään maukasta korpiruokaa, uidaan, ollaan partiokavereiden kanssa, nautitaan kesäisestä luonnosta ja kuullaan korpien kuiskintaa. 

Päivitämme leirin verkkosivua hkpt.org/korpi23 kevään aikana suunnitelmien tarkentuessa.

Löydät ilmoittautumisohjeet, linkin Kuksa-ilmoittautumiseen sekä ensimmäisen leirikirjeen tiedot leirin sivulta ja omasta sähköpostistasi. Leirinjohtajina toimivat Kuutti Paronen ja Iina ”Indy” Paronen ja heiltä voit kysäistä lisätietoja.

Korpi´23 järjestetään 29.6.–2.7.2023 Siuntion Korpirauhan leirialueella.

Ilmoittautuminen on auki Korpi’23 leirille 31.3. saakka.

Kesällä kuullaan korpien kuiskintaa!

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.