Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

HKPT Kajolla

Olipa hienoa päästä suurleirille! Finnjamboree 2022 Kajolle osallistui HKPT:stä kaikkiaan 33 tarpojaa, seikkailijaa, vaeltajaa ja aikuista sekä perheleleiriläistä.

Kaikki 33 kalevan poikaa ja tyttöä eivät ehtineet yhteiskuvaan.

Etelä-Helsingin yhteisessä leirilippukunnassa Etelän Valtaväylän varrella meitä oli reilut 140 partiolaista kahdeksasta lippukunnasta eli meidän lisäksi Hakatytöt, Merilokit, Sinihaukat, Versot, Karhunkaatajat, Koukkaajat ja Merisudet.

Suorakaiteen muotoinen leirialue oli todellisuudessa aikamoinen rämeikkö, joten pj-telttojen paikat määräytyivät tiukasti maaston mukaan. Pohjoispäädyssä oli kukkulalla staabila ja jättikatos. Eteläpäädyssä laaksossa sijaitsi leiriportti ja Reception & Cafe.

Tarpojat ja samoajat pääsivät ohjelmalaaksoihin muun muassa ramboradalle, uimaan, kamppailemaan, tanssimaan, rakentamaan sekä miettimään tulevaisuuden kaupunkia, ruokia. Kaikkien suursuosikki taisi olla tosi-tv-formaatteihin perustuva Mittelölaakso ja siellä Koko Kajo leipoo tuomariarvosteluineen. Kaikkeen tekemiseen pääset perehtymään kajolaisen kirjaa lukemalla https://kirja.kajo2022.fi/

Säde, Tuike, Fotoni, Loiste, Hehku, Halokin, toisiamme valaistaan, täältä huuto kajahtaa: KAJO (Hiukkanen kans!)

Kajon huuto

Kajolle osallistui myös reilut 700 partiolaisia yli 20 eri maasta. Lähellämme Loiste-alaleirissä majoittui muun muassa saksalaisia, englantilaisia, amerikkalaisia ja kanadalaisia partiolaisia. Koko Kajon osallistujamäärä oli reilut 13.500 partiolaista. Ei historian suurin Finnjamboree, mutta poikkeusaikojen jälkeen varmasti kaikkein odotetuin.

Tässä vain pieni raapaisu siitä, mitä kaikkea Evon metsissä tehtiin ja koettiin 15.–24.7.2022 . Paljon enemmän meidän kaikkien eteläkajolaisten leiritunnelmia Instagramista tililtä @etelakajo #eteläkajolaiset

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.