Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

HKPT hallitus ja toimihenkilöt 2022

Lippukunnalle on valittu uusi hallitus vuosikokouksessa 28.2.2022 seuraavasti: lippukunnanjohtajana jatkaa Henna Tuovinen, lippukunnan varajohtajana jatkaa Saara Heinänen, sihteeriksi valittiin Lauri Sankari, ja hallituksen jäseniksi Karoliina Aalto, Karoliina ”Kaikka” Pelander, Anu ”Roope” Yli-Somero.

Uusi pestijohtaja on Karoliina ”Kaikka” Pelander ja uusi ohjelmajohtaja on Anna ”Anis” Virrantaus. Lippukunnan taloudenhoitajana toimii Anu ”Roope” Yli-Somero, jäsenrekisterinhoitajana Pia Wenelius, ja nimettynä turva-aikuisena toimii Nana Honkasalo.

Lämmin kiitos hallituspesteistään luopuneet Kotka, Reetta, Viivi, ja paljon onnea uudelle hallitukselle!

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.