Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Tärähtänyt tarina, jonka tekoon osallistuivat Äksällä kaikki

Vihdoin ja viimein pääsimme juhlistamaan villin lippukuntamme 10-vuotista kuplivaa taivalta. Vihertävälle Kiljavalle saapui ensimmäisinä matoisat keittiötontut pörheä Tutri ja kirmaileva Hende. Sekavaisessa keittiössä hyvänmakuiset Hamsterit bongasivat maailman suurimman hattarakoneen, jossa sai meloa sinertävässä hernekeitossa. 

Lauantain limaisella Äksäradalla kaikki upeat ryhmät voittivat läskin palkinnon. Vihreä Pupuli opetti märkiä saunalauluja loskaisten Kalevan Poikien tapaan. Illalla Haukkoja vähän jännitti öljyinen kipinävuoro ja yöllä kaunis kuorsaus täytti leirialueen. Keltainen Kaikka luotsasi rohkeita Varjokissoja ensimmäisellä lippukuntaretkellään onnistuneesti. Varma Sunde osoitti erityistä rohkeutta ajellessaan lauantaina edestakaisin, jotta sai viettää päivän mahtavassa seurassa.

Sunnuntain hienoa juhlabrunssia varten punaiset ryhmät pääsivät koristelemaan kankeita kakkuja pahanmakuisen Titin ja sinisen Viivin ohjeistuksella. Raskasta juhlaohjelmaa juonsi sitkeä Anis apunaan nälkäinen Kotka ja mahtava Kuutti. Sitten järjestystä hoiteli kankea Indy jakamalla äänekkäille retkeläisille vessanpesuvuoroja. Vieno Leppäkerttu tarttui urheasti imuriin ja hoiteli koko alakämpän muiden keskittyessä saunaan ja upeisiin vessoihin.

Kovan retken fiilis oli retevä ja kaikki viihtyivät hyvin. Opimme uusia kultaisia taitoja ja muun muassa viekas Fanny oppi järisyttävän tiskikoneen salat. Nolo taikinaveivi olisi halunnut päästä kylpyyn kesken viikonlopun, mutta retkeltä ei löytynyt ketään, joka olisi halunnut saunoa sähkölaitteen kanssa. Vaikka nauravainen Simpukka onkin tosi rohkea, edes hän ei sitä kunniaa halunnut. 

Kiitos kaikille hektisille Helsingin Kalevan Pojille ja Tytöille retkestä. Nähdään kiireisessä puurojuhlassa!

T: tärähtänyt lippukunnanjohtaja Hende

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.