Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Partiokokoukset perutaan 15.4. asti ja Reporetki siirtyy syksyyn

Viranomainen on tänään 12.3. suosittanut välttämään tarpeettomia kokoontumisia ja ei-välttämätöntä harrastustoimintaa tavoitteena hillitä koronaviruksen leviämisnopeutta. Suomen Partiolaiset on tänään torstaina ohjeistanut, että partion viikoittaiset tapaamiset perutaan sekä retket siirretään tai perutaan ainakin 15.4. asti.

Lippukunnan hallitus ja retkenjohtajat ovat päättäneet peruttaa Reporetken tulevalta viikonlopulta ja uusi retkiajankohta syksylle selviää piakkoin.

Reporetkelle ilmoittautuneille on tullut lasku rahastonhoitaja Fanny Syrjäseltä. Mikäli lasku on vielä maksamatta, voi sen jättää huomiotta. Mikäli lasku on jo maksettu, pyydämme toimittamaan tilinumeron, jonne maksu voidaan palauttaa, sähköpostitse osoitteeseen fanny@hkpt.fi. Retkimaksu palautetaan tilinumeron ilmoittamisesta noin 5-7 päivän kuluessa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme jatkosta sen perusteella.

Lisätietoja:

Saara Heinänen p. 050 304 5962
lippukunnanjohtaja
Reporetken johtajat Anis, Hiiru ja Viivi
Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Lue Suomen Partiolaisten tiedote aiheesta täällä https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/

Lue lippukuntien usein kysytyt kysymykset koronaviruksen vaikutuksista toimintaan täällä https://www.partio.fi/ajankohtaista/koronavirus-qa-lippukunnille/

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.