Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Lippukuntaa johtaa kärkikolmikko

Hip hurraa! Vuosikokous on 12.2.2017 valinnut HKPT:n lippukunnanjohtajaksi Saara Heinäsen, lippukunnanjohtajan apulaiseksi sekä ohjelmajohtajaksi Kati ”Titi” Virolaisen, ja kärkikolmikon täydentää pestijohtaksi valittu Anna ”Anis” Virrantaus. Muut HKPT:n pesteissä toimivat johtajat löydät täältä.

Muutoksen myötä lippukunnanjohtajan hommia jaetaan eli jatkossa lippukunnanjohtaja johtaa lippukuntaa, pestijohtaja lippukunnan vapaaehtoisia ja ohjelmajohtaja partio-ohjelman ja kasvatustoiminnan toteutumista. Kolmikon tukena on Päpan aluetiimin lippukunta-, pesti- ja ohjelmavalmentajat. Kun hommia jaetaan, ei kenenkään vastuualue kasva mahdottomaksi ja hommat tulevat paremmin hoidettua. Samalla voidaan panostaa entistä enemmän kunnolliseen pestaukseen ja pestissä toimimisen tukemiseen. Siis siihen, että kaikilla on partiossa kivaa.

koko-kolmikko-esittelyssa

 

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.