Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Kipinän hetki kutsuu 17.-19.6.

Jätä kommentti

Kipinän hetki on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma Roihu-vuoden kesäleiri perjantaista sunnuntaihin 17.-19.6. Kirkkonummella. Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt järjestävät Kipinän hetken yhdessä Hakatyttöjen ja Karhunkaatajien kanssa. Kesäisiä päiviä metsämaastossa. Telttamajoitus. Puucee. Iltanuotio. Paras meininki. Tutut ja uudet partiokaverit.

Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä. Huomioithan, että partion 2016 jäsenmaksu on oltava maksettuna, jotta retkelle voi osallistua. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet leirikirjeestä . Lisätietoja retkenjohtajilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s