Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Kipinän hetki kutsuu 17.-19.6.

Kipinän hetki on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma Roihu-vuoden kesäleiri perjantaista sunnuntaihin 17.-19.6. Kirkkonummella. Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt järjestävät Kipinän hetken yhdessä Hakatyttöjen ja Karhunkaatajien kanssa. Kesäisiä päiviä metsämaastossa. Telttamajoitus. Puucee. Iltanuotio. Paras meininki. Tutut ja uudet partiokaverit.

Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä. Huomioithan, että partion 2016 jäsenmaksu on oltava maksettuna, jotta retkelle voi osallistua. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet leirikirjeestä . Lisätietoja retkenjohtajilta.

Kirjoittaja: Anna Anis Virrantaus

Communications professional and entrepreneur. Appreciates everyday life. Loves anecdotes and works of art. Trying to leave this World a little better place than I found it.

Kommentointi on suljettu.