Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Kohtaaminen tulee, oletko valmis?

kohtaaminenPartioviikko huipentuu sunnuntaina 27.4. Kohtaamiseen. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin yhteinen partioviikon juhla alkaa Linnanmäeltä, jatkuu Hyvän Mielen Osoituksella kulkueessa Olympiastadionille ja päättyy partiohauskaan ja Haloo Helsingin esiintymiseen Stadikalla.

Kohtaaminen on avoin kaikille, ei siis tarvitse olla partiolainen voidakseen osallistua! Tapahtumaan kannattaakin kutsua oma perhe ja kaverit mukaan. Liput ovat kaikille saman hintaiset, 17 €.

Lippukuntamme hankkii liput ilmoittautuneille kootusti. Viime vuonna liput loppuivat kesken – varmista siis oma lippusi tapahtumaan, ja ilmoittaudu Kohtaamiseen ajoissa, viimeistään 31.3. mennessä omalle johtajallesi tai suoraan HKPT:n Kohtaamis-vastaavalle Viiville. Lisätietoja tapahtumasta saa Viiviltä, Kohtaamisen nettisivuilta ja tapahtuman Facebook-sivulta.

Ei muuta kun vappuvermeitä etsimään, sillä vappu on HKPT:n  yhteinen teema Hyvän Mielen Osoituksessa. Lue Kohtaamis-kirje ja ilmoittaudu mukaan kevään suurimpaan tapahtumaan!

Kommentointi on suljettu.