Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Korpi23

Helsingin Kalevan Poikien ja Tyttöjen lippukuntaleiri Korpi’23 järjestetään 29.6.–2.7.2023 Siuntion Korpirauhan leirialueella. Leirille ovat tervetulleita kaikki HKPT:n partiolaiset sekä lasten vanhemmat.

Korpi´23 on HKPT:n oma, kaikkien ikäkausien yhteinen metsäinen kesäleiri ihan korvessa. Leirillä yövytään ulkona teltoissa, rakennellaan, näperrellään ja tehdään asioita yhdessä lippukuntana, siis kokeillaan ihan uusia partiojuttuja. Ja tietenkin myös syödään maukasta korpiruokaa, uidaan, ollaan partiokavereiden kanssa, nautitaan kesäisestä luonnosta ja kuullaan korpien kuiskintaa. 

Ilmoittautuminen on nyt auki Korpi’23 leirille – toimi 31.3. mennessä

Mitä maksaa: osallistumismaksu on 80 euroa, sisaralennus -50% eli perheen toisen alaikäinen leiriläisen osallistumismaksu on 40 euroa.

Milloin maksetaan: saat laskun sähköpostiisi ilmoittautumisen päättymisen jälkeen eli huhtikuun alussa.

Mitä tarvitsen mukaan: lähetämme kaikille ilmoittautuneille toisen leirikirjeen, jossa on pakkauslista, bussiaikataulu, ym. tietoa.

Miten sinne pääsee: yhdessä bussilla kololta leirialueelle ja takaisin.

Mitä jos pitää perua: lääkärintodistuksella voit hakea korvausta partiovakuutuksesta. Ja jos koko leiri peruttaisiin, palautamme leirimaksun vähennettynä mahdollisilla jo lippukunnalle aiheutuneilla kustannuksilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 31.3.2023 saakka.

Mitä jos perheellä ei ole rahaa leirimaksuun: kannattaa ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan Henna Tuoviseen puh. 045 1119 759 (iltaisin) mielellään jo ennen ilmoittautumisen päättymistä.

Näin ilmoittaudut Korpi’23 leirille

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Huoltaja, kirjaudu ensin huoltajatunnuksillasi ja sitten vasta klikkaa ilmoittautumislinkkiä. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Valitse alasvetovalikosta partiolaisen nimi, että et epähuomiossa ilmoita leirille itseäsi.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Henkilötiedot. Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessa annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus. Näitä tahoja ovat mm. leirin lääkintä, muonitus sekä johtajat. Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa täältä

Ilmoittaudu 31.3. mennessä kuksaan.fi/58969.

Ilmoittautumislinkin leirille löydät partion asiointipalvelusta tai menemällä suoraan verkko-osoitteeseen kuksaan.fi/58969.

Kaikenlaisia kysymyksiä tai huolia saa ja kannattaa lähettää leirinjohtajille. Tehdään tästä yhdessä HKPT:n paras partiojuttu!

Terveisin leirinjohtajat Kuutti ja Indy

Tämä sivu päivittyy kevään 2023 aikana suunnitelmien tarkentuessa. Lue ensimmäinen leirikirje huolellisesti, jotta pääset mukaan kesän taatusti hauskimmalle korpimatkalle! Jos sinulla herää leiriin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä leirinjohtajiin.

Leirinjohtajina toimivat Kuutti ja Indy, joiden yhteystiedot ovat tässä:

Kuutti Paronen
puh. 0505501399
kuutti.paronen@gmail.com

Indy Paronen
iina.paronen@gmail.com