Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt

Partiolippukunta Etelä-Helsingin alueella

Jäsenrekisteri Kuksa

Jokainen partiolainen voi tarkistaa ja ylläpitää omia tietojaan jäsenrekisteri Kuksassa. Omista tiedoista löytyy esimerkiksi kotiosoite ja puhelinnumero, joiden avulla ryhmänjohtajat ja lippukunta pitävät yhteyttä jäseniinsä. Lisäksi omista tiedoista löytyy muun muassa osallistumiset partiotapahtumiin sekä jäsenmaksulaskut.

Huoltajien tietojen täyttäminen ja ylläpitäminen helpottaa lippukunnan ja vanhempien välistä tiedonkulkua sekä antaa huoltajille mahdollisuuden muun muassa ilmoittaa lapsensa partiotapahtumiin sähköisesti. Huoltajalla, jos hän ei ole partiolainen itsekin, on partiorekisteri Kuksassa samankaltainen henkilötietosivu kuin partiolaisilla, tosin ilman jäsenyyttä lippukuntaan. Eli huoltaja on liitettynä vain huollettaviinsa.

unnamed

1A: Olet ilmoittamassa lastasi partioon ja teet jäsenhakemuksen Helsingin Kalevan Pojat ja Tytöt ry:lle. Samalla mahdollisuus liittää huoltaja uuteen jäseneen (näin myös Liity-partioon -sivuston kautta).

Jäsenen/lapsesi tietojen lisäämisen jälkeen paina Lisää huoltaja – painiketta. Huomioithan, että lapsesi tietoihin ei tule kirjoittaa huoltajan omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, jotka siis kirjataan huoltajan omalle henkilötietokortille. Jos lapsella ei ole vielä omaa puhelinnumeroa, sen lisätä myöhemmin ja kirjautumistilanteessa voit käyttää esimerkiksi numerosarjaa 1234567.

Tai 1B: Lapsesi on jo HKPT:n jäsen ja haluat ilmoittaa itsesi lapsen huoltajaksi. Pyydä HKPT:n jäsenrekisterinhoitajaa lisäämään itsesi huoltajaksi kaikille huollettavillesi.

2. Kun sinut on lisätty huoltajaksi, saat siitä sähköpostiviestin, jossa ohjeet ja tiedot rekisteröitymistä varten.

3. Rekisteröitymisen aloitat menemällä osoitteeseen kuksa.partio.fi. Voit kysyä tietoja (huoltajanumero ja Kuksassa oleva sähköposti) myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.

4. Kuksan käyttäminen kun olet rekisteröitynyt ja/tai sinut on linkitetty lapsesi huoltajaksi, voit:

  • tehdä muutoksia yhteystietoihin
  • tulostaa jäsenkortin
  • ilmoittaa lapsen (tai itsesi) partiotapahtumiin
  • tilata lapsen jäsenmaksulaskun omaan verkkopankkiin. Verkkopankin kysyessä jäsennumeroa, merkitään siihen huoltajan oma huoltajanumero.

Käyttöohjeita

Huoltajan Kuksa-ohje – uusittu 02/2016

Jos näistä ohjeista huolimatta tulee tenkkapoo, ota yhteyttä lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan